Ismerje meg cégünket!

A Szuper Beton Kft. tulajdonosainak minden munkatársának elsőrendű célja, hogy partnereinek a minőséggel szembeni elvárásait teljes megelégedésükre teljesítse, egyben a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsa és ezt az elvárást minden tevékenységében a jövőben is teljesítse.

Feladatunk, hogy megrendelőink igényeit a legteljesebb megelégedettségükre teljesítsük.

A Szuper Beton Kft. elkötelezettséget vállal arra, hogy megrendelői részére a lehető legmagasabb szinten nyújtja a következő szolgáltatásokat :

A Szuper Beton Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. családi vállalkozásként 2010-ben alakult. Munkatársaink elkötelezettek az iránt, hogy ügyfeleinknek a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsák minőségi transzportbetonjaink gyártása és kiszolgálása során.

Termékeink körét folyamatosan bővítjük. Palettánkon egyaránt szerepelnek az új szabvány szerinti betonok.

Az általunk gyártott transzportbetonok az európai szabványok szerint, megbízhatóan magas színvonalon készülnek. Gépeink műszaki állapotát folyamatosan ellenőrizzük, hogy elkerüljük a kiszolgálását befolyásoló hibákat. Termékeink kiszállítását és bepumpálását végző saját eszközökkel, illetve alvállalkozóinkkal végezzük. A szállítási feladatokat megfelelően képzett szakemberekkel, korszerű 4 tengelyes beton-mixerekkel teljesítjük. A betonszivattyúzást 24 métertől 44 méter hosszú korszerű betonpumpákkal /pumixokkal/ végezzük.

Folyamatosan törekszünk a bővülésre és meglévő helyzetünk megszilárdítására, ezért termékeinket a mindenkori elvárásoknak megfelelően fejlesztjük, munkafolyamatainkat tökéletesítjük. Csapatunk teljesítményorientált, felelősségteljes munkatársakból áll, akiknek szakmai és személyi fejlődése egyaránt fontos.

Társaságunk az esélyegyenlőséget szem előtt tartó munkáltató. Az építőipari vállalkozásként az elsők között fogadott el esélyegyenlőségi tervet, szervezett dolgozóinak roma érzékenyítő tréninget. Ezek mellett munkatársaink rendszeresen vesznek részt szakmai képzéseken.

ESÉLYEGYENLŐSÉG ÉS FENNTARTHATÓSÁG

1. Társaságunk az esélyegyenlőséget szem előtt tartó munkáltató. Az építőipari vállalkozásként 2011-ben az elsők között fogadott el esélyegyenlőségi tervet, mely 2015 - ben kerül ismét felülvizsgálatra.
Itt letöltheti cégünk esélyegyenlőségi tervét.

Főbb együttműködési elv

  • az egyenlő bánásmód,
  • a megkülönböztetés tilalma,
  • az emberi méltóság tiszteletben tartása,
  • partneri kapcsolat, együttműködés,
  • társadalmi szolidaritás,
  • méltányos és rugalmas ellátás,
  • családbarát munkahelyi körülmények,
  • nemek közötti (nők és férfiak) közötti esélyegyenlőség,
  • romák életminőségének és munkapiaci esélyeinek javítása.

2. Társaságunk dolgozóinak 2012-ben roma érzékenyítő tréninget szervezett az Európai Unió Átmeneti Támogatása segítségével a magyarországi Roma Parlament alkotta módszertan szerint. Ezek mellett munkatársaink rendszeresen vesznek részt szakmai képzéseken.

3. Társadalmi felelősségvállalás: Társaságunk a Fiatal Romák Országos Szövetsége (FIROSZ) sportszervezetét, ezen belül az amatőr futballcsapatát felszereléssel támogatta 100 ezer Ft feletti értékben.